NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer a intrat cu mașina într-un restaurant din comuna Mircești. Două persoane rănite

Un grav accident rutier a avut loc pe raza localitatii Iugani, comuna Mircesti. Un sofer in varsta de 47 ani a intrat cu masina intr-un restaurant. In urma impactului violent atat conducatorul auto cat si sotia acestuia au fost raniti.

In momentul interventiei echipajelor medicale, barbatul era stabil hemodinamic dar policontuzionat. A fost preluat de o terapie mobila intensiva Neamt fiind transportat in Compartimentul de Primiri Urgențe Roman.

“Soția, pasagera dreapta fata, 42 de ani, stabila hemodinamic, policontuzionata, obstructie frontala pumn drept, contuzie bazin, traumatism cranio cerebral, preluata de către un echipaj de prim ajutor Tg. Frumos și dirijata către CPU Roman”, a precizat Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iasi.

telem

  
Advertisements

Related posts

Șpăgari cu mâinile pline de sânge. Legătura dintre „fabrica de permise” de la Suceava şi numărul mare de morţi pe şoselele din judeţ

Redacția

Bătaia tradiţională de la Ruginoasa, oprită şi în acest an! Poliţiştii şi jandarmii sunt cu ochii pe cele două cete de mascaţi!

Ema Roman

Femei prinse la furat, cercetate de polițiștii pășcăneni

Redacția
Încarcă...