NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un singur consilier și-a depus raportul de activitate până acum! Anul trecut doar 6 aleși locali au respectat legea!

Consilierul Marius Pintilie și-a făcut public raportul de activitate pentru anul ce tocmai  a trecut. Deși acest lucru este o obligație legală, nu toți consilierii o iau în serios. De exemplu, anul trecut doar 6 din cei 19 consilieri locali au depus astfel de rapoarte de activitate aferente anului 2013.

Politicianul liberal  a arătat în raport că pe parcursul anului 2014 a lipsit motivat la două ședințe de Consiliu Local din luna iunie și că activitatea sa a constat în studierea, îmbunătățirea și votarea proiectelor de hotărâre propuse atât de executiv cât si de colegii săi, dar și inițierea unor astfel de acte normative.

Pintilie se scuză din nou în fața opiniei publice pentru votul acordat delegării serviciului de apă-canal către ApaVital, explicând că acesta a fost acordat pe baza unor informații incomplete și sub speranța modernizării municipiului.

  

Consilierul local și-a contabilizat și voturile din plenul legislativului local. Astfel, din raport rezultă că din cele 201 hotărâri adoptate, Marius Pintilie a participat la discuțiile a 182 și a votat favorabil 165, s-a abținut la votul a 13 hotărâri și a votat împotriva a 4 astfel de acte. El a avut și două inițiative legislative, una privind achiziționarea unui imobil de 1000 mp din spatele pieței din Vale în vederea amenajării unei parcări și un alt proiect privind organizarea unei comisii care să analizeze efectele delegării serviciului de apă-canal către ApaVital. Doar cel din urmă proiect a fost adoptat.

Advertisements
Advertisements

Din raport mai reiese că politicianul liberal a  organizat, în conformitate cu prevederile legii, în mod regulat audiențe care s-au desfășurat la cabinetul său din zona vale a municipiului unde funcționează și Asociația de Proprietari Armonia.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cât de dorit este asfaltul în județ! Proiectul care a făcut să se dilueze culoarea politică

Redacția

O comuna cheltuie 60 de miliarde lei sa se apere de inundatii

Redacția

Consilierii dezbat proiectul burselor ce trebuie să le primească elevii unităților de învățământ

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site