NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Un român a murit şi altul a fost rănit, într-un accident în lanţ. 70 de maşini s-au ciocnit pe autostradă în Slovenia


Un român a murit şi un altul a fost rănit, în urma unui accident în lanţ produs în Slovenia. Peste 70 de maşini au fost implicate într-un accident în lanţ în Slovenia în urma căruia cel puţin 4 oameni, printre care un român şi un bosniac, şi-au pierdut viaţa şi câţiva zeci sunt răniţi.

 

Un român a murit şi altul a fost rănit în accident, cei doi având dublă cetăţenie italiană şi română, informează Ministerul Afacerilor Externe.

În urma accidentului a fost rănită o persoană cu dublă cetăţenie română/italiană, iar o altă persoană tot cu dublă cetăţenie, respectiv română/italiană, a decedat. Potrivit primelor informaţii furnizate de către Spitalul Universitar Ljubljana, starea de sănătate a pacientului rănit este stabilă, viaţa sa nu este în pericol şi, foarte probabil, va putea fi externat în următoarele zile”, a precizat MAE duminică, la solicitarea MEDIAFAX.

Potrivit aceleiaşi surse, familia persoanei decedate a luat decizia ca aceasta să fie repatriată în România.

Misiunea diplomatică română este în legatură atât cu familia cetăţeanului decedat în vederea acordării asistenţei consulare de specialitate, cât şi cu spitalul unde este internat cel de-al doilea cetăţean roman, în vederea monitorizării situaţiei medicale a acestuia”, mai arată MAE.

Citiți articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Kovesi arată că decizia CCR privind interceptările SRI nu afectează DNA. „S-ar putea să fim nevoiţi să întărim serviciul tehnic”

Redacția

ANUNȚ PIERDERE SC PAN IRINEL SRL – D

Redacția

8 femei care au schimbat istoria lumii şi vieţile oamenilor prin ştiinţă. Printre ele, o româncă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site