RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un procuror din cadrul Parchetului Pașcani a cerut transferul la Iași

Ieri a avut loc şedinţa Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

 

  

Potrivit reprezentanţilor CSM, pe ordinea de zi a şedinţei, care a avut loc ieri, au fost analizate mai multe solicitări, printre care şi patru cereri care vizează transferuri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Astfel, din diverse motive, patru procurori şi-au anunţat dorinţa de a fi transferaţi de la unităţile în care activează la această instituţie ieşeană.

Conform celor de la Consiliul Superior al Magistraturii, unul dintre procurorii respectivi este Daniel Istrate, care activează la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului IV Bucureşti, iar un altul este Iulian Alexandru Iftodi, care face parte din personalul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

De asemenea, Martin Grădinaru şi-a anunţat intenţia de a se transfera la Iaşi, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. În acelaşi timp, Dana Alexandra Rotaru a solicitat transferul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani. Urmează ca reprezentanţii CSM să ia o decizie în ceea ce priveşte cele patru solicitări.

sursa Flacara Iasului

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Bărbat prins după ce a furat. A băgat cuțitele în ciorapi și drujba în sacoșă

Marius Parteni

Poliția solicită ajutorul cetățenilor!

Redacția

Pericol public la volan! Șoferi depistați cu alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat

Oana Cordoneanu
Încarcă...