NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un pășcănean nemulțumit că nu se poate odihni, arată cu degetul spre familiile cu 60 de copii, din cartier

Un bărbat din zona Vatra se arată nemulțumit de faptul că, din cauza tinerilor gălăgioși, nu se poate odihni deloc.

Ioniță Miluță s-a prezentat în audiențe la primar, pentru a-și expune problema. Pentru a justifica plângerea, pășcăneanul a subliniat că în acel sector locuiesc trei familii care au împreună aproximativ 60 de copii, deci așa s-ar explica de unde atât de mult zgomot. El cere ca în zonă să ajungă cineva de la Poliția Locală, care să facă disciplină pe strada sa.

Reporterii ATV au mers în acel sector pentru a vedea cum stau lucrurile, dar bărbatul nu a fost de găsit. Am vorbit însă cu vecinii care au explicat că niciodată nu au reușit să facă pace cu pășcăneanul veșnic nemulțumit. Ba mai mult, aceștia au spus că nu se pune problema ca ai lor copii să rămână afară, până târziu în noapte. Cât despre faptul că pe timp de zi, copiii bat mingea pe stradă, oamenii văd această activitate mai mult decât firească.

  

Tot Ioniță Miluță s-a arătat deranjat de faptul că există pe stâlpul din dreptul terenului său, un bec orientat spre o casă de rugăciuni situată vis a vis de curtea sa. Acesta se întreabă „De ce a apărut pe terenul meu, în fața Casei de Adunare, acel bec care stă pe stâlpul meu?”

Cu privire la această nemulțumire, o vecină de-a bărbatului a ridicat din umeri, spunând că se abține de la orice comentariu. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pășcăneancă depistată conducând o mașină fără a avea permis de conducere

Redacția

Apă caldă și căldură pentru pășcăneni, începând de astăzi

Ema Roman

Fără apă potabilă mâine în Sodomeni

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site