RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Un pășcănean distruge bunurile publice pentru a intra într-o parcare amenajată ilegal. Primăria se chinuie să-i demoleze pensiunea! (Foto)

Proprietarul unei pensiuni edificate fără autorizație de construire a fost surprins ieri de o pășcăneancă, cum împreună cu o altă persoană înlăturau, anul trecut, de pe domeniul public un coș de gunoi, iar anul ăsta tăiau un stâlp. Cea care a surprins și fotografiat întregul moment este Laura Pașcu, funcționar public din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani.

Conform postării acesteia, înlăturarea coșului de gunoi și tăierea unui stâlp de metal, amplasat pentru ca mașinile să nu poată intra pe spațiul verde, avea drept scop facilitarea intrării automobilelor pe o cale de acces amenajată ilegal către proprietarul pensiunii “Crinul”.

„Protagoniștii din primele imagini au vrut să scoată un coș de gunoi, anul trecut și dat fiind că am anunțat Poliția Locală am înțeles că au primit avertisment …. Dacă nu au reușit anul trecut să facă mai mult loc pentru ca Boss-ul să-și poată întoarce mașinile în “parcarea privată” pe care acesta și-a amenajat-o pe domeniul public, anul acesta probabil tot dumnealor, au tăiat stâlpul, la solicitare boss-ului care s-a jurat că nu a tăiat EL, stâlpul și cred că nu minte. L-au tăiat probabil “slugile” care îi reparau balconul când am revenit acasă de la serviciu. Coșul de gunoi, gardul viu și stâlpișorii metalici, au fost amplasați de cei de la Serviciile Gospodărie Comunală și Spații verzi, pe domeniul public, tocmai pentru faptul că Boss-ul își  întorcea și parca  mașinile pe spațiul verde, folosind aleea pietonală ca drum de acces spre proprietatea sa. Mai avem vreo speranță ca în acest oraș să se aplice vreo lege? Eu sunt aproape sigură că NU!” a acuzat Laura Pașcu pe pagina sa de Facebook.
Actualitatea TV a fost astăzi prezentă la fața locului, însă după ce subiectul s-a viralizat pe rețelele de socializare coșul de gunoi a fost montat la loc, iar stâlpul îndreptat. Am încercat să-l sunăm pe proprietarul pensiunii “Crinul”, Mitică Afloarei, însă la numărul afișat pe pagina de internet a locației amintite nu a răspuns nimeni.

Advertisements

Conform unor informații din Primărie, polițiștii locali l-au amendat în dese rânduri pe Mitică Afloarei pentru faptele reclamate de Laura Pașcu, dar și pentru ocuparea domeniului public, însă acesta a contestat în instanță toate procesele verbale.

Advertisements
  

Mai mult, în luna august a acestui an Primăria Municipiului Pașcani a cerut în instanță demolarea clădirii în care funcționează respectiva pensiune, pe motiv că a fost construită fără autorizație.

Advertisements
Advertisements

Related posts

A murit un fost director al Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani

Oana Cordoneanu

Semafoare la trecerile de pietoni de la Școala ”Iordache Cantacuzino” și Liceul ”Miron Costin”

Marius Parteni

Hora Unirii la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” (VIDEO)

Irina Gherasim
Încarcă...