NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un pășcănean a rămas fără 800 de lei, după ce a cumpărat un ghiul

În goana după câştiguri consistente şi uşor de obţinut, inventivitatea indivizilor certaţi cu legea nu cunoaşte limite. Un pășcănean a fost păgubit de 800 de lei, pe o stradă din municipiu, în apropiere de casă. Acesta a căzut în plasa a doi escroci. Pășcăneanul le-a dat 800 lei pe un ghiul, crezând că este din aur, și că a făcut o afacere bună.

S-a dus imediat la o casă de amanet din municipiu, unde spre disperarea lui a aflat că inelul este un fals, făcut dintr-un metal galben și a anunțat Poliția care face cercetări pentru identificarea autorilor.

”Pe data de 8 ianuarie, în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați despre un bărbat, că în jurul orelor 12.30, persoane necunoscute l-ar fi înșelat cu suma de 800 lei. În timp ce se deplasa către locuința sa, de pe raza municipiului Pașcani, ar fi fost abordat de doi indivizi pe care nu-i cunoștea și care i-au propus să-i vândă un inel despre care i-au spus că este dintr-un material prețios, iar prețul era unul avantajos. Bărbatul a oferit suma de 800 lei, iar ulterior a constatat că inelul nu este din material prețios, astfel că a apelat la ajutorul polițiștilor pentru recuperarea prejudiciului. A fost deschis dosar penal în care se afectuează cercetări pentru înșelăciune și acestea continuă în vederea identificării autorilor și pentru recuperarea prejudiciului”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Poliţiştii recomandă oamenilor să nu dea curs invitaţiei unor comercianţi ambulanţi de a cumpăra diferite „chilipiruri”, întrucât bunurile respective este foarte posibil să provină din comiterea unor infracţiuni de furt ori să deveniţi victime ale infracţiunii de înşelăciune.  

  

foto ARHIVĂ

Advertisements

Related posts

Conflict tranșat cu bâta în cap

Oana Cordoneanu

Bebeluș mort în casă, la Drăgușeni, în timp ce mama era afară, la un accident rutier

Redacția

Un comisar, noul număr doi din Poliția Pașcani!

Marius Parteni
Încarcă...