NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un pas până la licitația privind realizarea noului cimitir din cartierul Fântânele!

Primăria Pașcani este pe cale să lanseze licitația privind atribuirea lucrărilor de execuție a cimitirului din cartierul Fântânele. Ultimul aviz, cel ce trebuia remis de către Ministerul Educației, cu privire la demolarea unor clădiri pentru eliberarea căii de acces urmează să ajungă în Primărie.

În conferința de presă ce a avut loc astăzi, la sediul Primăriei, primarul Marius Pintilie a anunțat că odată cu primirea oficială a răspunsului, va fi emisă autorizația de construcție, iar mai apoi va fi demarată procedura de atribuire a lucrărilor.

Advertisements

“Ministerul Educației ne-a transmis în scris răspunsul, urmează să îl primim. L-am rugat pe domnul deputat Sorin Năcuță să se intereseze de acest subiect și i s-a transmis că îl vom primi. Ulterior vom emite autorizația de construcție și scoatem la licitație lucrările”, a explicat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Valoarea acestui proiect de investiții este de aproximativ 7 milioane de lei. Terenul unde ar urma să fie construit noul cimitir a primit această destinație în urmă cu aproximativ 21 de ani .

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Cursuri de prim ajutor în cadrul Centrului de Colectare a Sângelui. Primăria invitată să achiziționeze defibrilatoare

Marius Parteni

Marţi – şedinţă extraordinară pentru un nou tarif la energia termică

Ema Roman

Undă verde pentru modernizarea drumurilor judeţene

Redacția
Încarcă...