RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Un nou succes pentru echipa ”MironoBot

Au muncit, s-au pregătit alături de mentorul lor, și au avut ocazia să demonstreze ce au învățat.  Este vorba de cei nouă elevi care fac parte din echipa ”MironoBot”, din cadrul Liceului Teoretic ”Miron Costin” Pașcani.  Tinerii au obținut locul I la cea de-a doua competiție de antrenament desfășurată în acest weekend la Școala Gimnazială Grigore Moisil din Ploiești.

”Mironobot, locul I la cea de-a doua competiție de antrenament desfășurată în acest weekend la Școala Gimnazială Grigore Moisil din Ploiești. Competiția SkyStone Ploiesti Demo a reunit 15 echipe, iar în finală au concurat două alianțe formate din câte două echipe. Cei 9 elevi ai Mironobot, coordonați de d-l profesor, Ioan Cazacu, au terminat pe locul I. Felicitari!!”, conform unei postări de pe pagina de socializare a unității de învățământ.

În luna februarie tinerii au obținut locul al II-lea, în cadrul unei competiții demonstrative de robotică, la concursul internațional  First Tech Challenge din București.

Echipa ”MironoBot” are nevoie de susținere financiară în acest parcurs. Persoanele care doresc să sprijine, să promoveze educația și performanța pășcăneană, și vor să le vină în ajutor tinerilor, o pot face pe pagina de Facebook sau instagram mironobot_ro154.

  

Related posts

Economii de sute de lei pentru studenţii ieşeni: nu mai e nevoie de acte legalizate

Redacția

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Iași pentru săptămâna 31 ianuarie– 4 februarie 2022

Redacția

 Audiențe susținute de inspectorul școlar general, Luciana Antoci, la Școala Profesională Lespezi

Oana Cordoneanu
Încarcă...