NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers Național

Un nou proiect pe piața de info on line Bursadestiri.ro

Un nou proiect își face apariția pe piața informațiilor on line, și anume site-ul de știri Bursadeștiri.ro. O nișă importantă in mediul on line este cea a știrilor iar inițiatorii proiectului vor să pătrundă prin calitatea informațiilor, corectitudinea lor și nu în ultimul rând prin numărul lor.

     Proiectul este unul curajos având în vedere importanța concurenței , dar acești tineri au ambiția necesară pentru a reuși într-o lume plină de interese politice și financiare, ei neavând decât ambiția și uriașa dorință de a reuși.

     Bursadeștiri.ro se definește ca un loc unde veți putea găsi o multitudine de informații din domenii foarte diferite, pornind de la politică, sport, știri externe sau financiare și terminând cu mondenități , știri locale sau din domeniul IT etc. Munca echipei din spate face ca în fiecare zi sa puteți citi minim 100 articole din aceste domenii și nu numai.

     Este bine de știut că există și un avertizor de fake news în cadrul echipei, lucru care va împiedica apariția acestui tip de știri pe acest site.

  

     Odată cu această lansare toate informațiile pe care le doriți sunt la doar un click distanță, așa cum spun colegii noștri de la Bursadeștiri.ro

Advertisements

Related posts

Cum arată o clasă unde elevii se vor întoarce din 2 iunie. Imagini din interiorul unei școli

Redacția

Ilfov: Măsuri restrictive în localități unde incidenţa COVID-19 depăşeşte 3 cazuri la mia de locuitori:erceni, Ciolpani, Chiajna, Dobroeşti, Domneşti, Jilava, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popeşti-Leordeni, Ştefăneştii de Jos, Tunari şi Voluntari

Redacția

Astăzi se votează în Parlament prelungirea stării de urgenţă.

Redacția
Încarcă...