RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Un nou premiu pentru talentata Rianna (VIDEO)

Talentata pășcăneancă Rianna Rusu a obținut un nou premiu, la un festival de muzică ușoară, de renume, la care s-au înscris sute de tineri. Rianna este posesoarea a nenumărate trofee și premii, fiind o voce foarte apreciată, atât de juriu, cât și de public. De data aceasta, tânăra pășcăneancă a obținut trofeul în cadrul Festivalului ”Bucuriile muzicii-Ritmurile Nordului”, la categoria de vârstă 13-14 ani.

Din cauza condițiilor epidemiologice, întregul eveniment s-a desfășurat online. Cu toate acestea, s-au înscris 466 de tineri interpreți din Moldova, Ucraina, Italia și România, o participare record, de aproape trei ori mai mare ca la ediția anterioară, când au fost înscriși 180 de concurenți. Evenimentul s-a desfășurat la Botoșani,  iar juriul a fost alcătuit din profesioniști ai muzicii prezidați de Florin Pop, directorul Școlii de Arte Satu Mare.

Pășcăneanca Rianna Rusu are 14 ani, un  timbru vocal impresionant, iar drumul spre succes îi este garantat datorită talentului și muncii sale asidue.

Click VIDEO

  

Related posts

Oameni ai locului 26 Ianuarie 2017: Elevii care au reprezentat județul Iași la Strasbourg

Redacția

Festival concurs ”Datinile la români”, la Casa de Cultură din Pașcani (VIDEO)

Redacția

Program Revelion 2024 în stradă la Pașcani!

Redacția
Încarcă...