NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Un nou premiu pentru talentata Rianna (VIDEO)

Talentata pășcăneancă Rianna Rusu a obținut un nou premiu, la un festival de muzică ușoară, de renume, la care s-au înscris sute de tineri. Rianna este posesoarea a nenumărate trofee și premii, fiind o voce foarte apreciată, atât de juriu, cât și de public. De data aceasta, tânăra pășcăneancă a obținut trofeul în cadrul Festivalului ”Bucuriile muzicii-Ritmurile Nordului”, la categoria de vârstă 13-14 ani.

Din cauza condițiilor epidemiologice, întregul eveniment s-a desfășurat online. Cu toate acestea, s-au înscris 466 de tineri interpreți din Moldova, Ucraina, Italia și România, o participare record, de aproape trei ori mai mare ca la ediția anterioară, când au fost înscriși 180 de concurenți. Evenimentul s-a desfășurat la Botoșani,  iar juriul a fost alcătuit din profesioniști ai muzicii prezidați de Florin Pop, directorul Școlii de Arte Satu Mare.

Pășcăneanca Rianna Rusu are 14 ani, un  timbru vocal impresionant, iar drumul spre succes îi este garantat datorită talentului și muncii sale asidue.

Click VIDEO

  
Advertisements

Related posts

25 noiembrie – Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeii

Redacția

Iată programul oficial de 1 decembrie din județ

Redacția

BREXIT – DECIZIE BOMBĂ: Marea Britanie iese din UE. Vot la limită: 51,9%

Redacția
Încarcă...