RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un microbuz şi trei autoturisme au rămas blocate într-un pasaj rutier inundat din municipiul Târgovişte

Un microbuz şi trei autoturisme au rămas blocate într-un pasaj rutier inundat din municipiul Târgovişte, marţi seara, o femeie suferind un atac de panică, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, conform Agerpres.

„Pasajul de la Romlux din municipiul Târgovişte a fost inundat şi patru autovehicule au rămas blocate în apă, dintre care un microbuz cu persoane. Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au acţionat pentru scoaterea persoanelor din apă”, au anunţat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

Conform aceleiaşi surse, au fost evacuate opt persoane din microbuz şi patru persoane din autoturisme. O femeie dintr-un autoturism a suferit un atac de panică şi a fost asistată medical de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Pompierii au intervenit şi pe strada Matei Basarab din Târgovişte, pentru degajarea unui copac căzut pe trotuar.

  

Citește și…

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rafila, replică pentru PNL: Declaraţii din partea unor persoane care probabil că nu ştiu ce înseamnă o activitate responsabilă. Nu au niciun fel de valoare

Redacția

Suporterii olteni au fost prezenți pe stadionul din Hermannstadt, deși aveau interdicție

Redacția

Kelemen, după întâlnirea cu Ciolacu: Se va respecta protocolul de colaborare

Redacția
Încarcă...