NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un medic ginecolog din Iași s-a oferit voluntar pentru Spitalul Suceava, dar a fost ignorat

Un medic ginecolog din Iasi care s-a oferit voluntar pentru a merge la Spitalul Judetean Suceava, unde situatia este extrem de grava, spune ca solicitarea sa a ramas fara raspuns de la autoritati.

Monica Holicov, medic ginecolog de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, a solicitat detașarea la Suceava în această perioadă de criză, împreună cu o echipă de rezidenți. 

Cererea medicului Monica Holicov a fost depusă la Direcția de Sănătate Publică din Iași, însă aceasta susține că încă nu a primit niciun răspuns în acest sens. „Mi-am depus cererea acum câteva zile dacă va fi nevoie de mine, nu am primit încă un răspuns. Am foarte multe cereri de la femei din Suceava care vor să nască la Iași pentru că nu au unde. Mi-e frică, normal, dar știu că dacă voi lua boala, nu am să mor din cauza asta”, a precizat dr. Monica Holicov.

Conducerea maternității spune că dacă cererea va fi acceptată, medicul va fi detașat la unul dintre spitalele din județul Suceava, detașarea fiind pe o perioadă determinată.

  

„Este adevărat că persoanele la risc trebuie să fie protejate, dar nu înseamnă că noi nu trebuie să mai și muncim. În câteva luni se va muri de foame, nu de altceva. Oamenii vor fi stresati de frica bolii și de lipsa locului de muncă”, a adăugat medicul.

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Lucrări fără autorizaţie la un bloc din Tătăraşi. A fost anunţat Parchetul

Redacția

Ion Țiriac ridică bloc de 80 de etaje în locul unui turn simbol al Capitalei

Redacția

Pensiile vor ajunge cu două zile întârziere.Poștașii sunt liberi

Redacția
Încarcă...