NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un medic clujean își strigă revolta: „Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși”

Un medic clujean își strigă revolta, într-o postare pe Facebook, și povestește cum multe cadre medicale îşi pun sănătatea în pericol pentru „oameni iresponsabili” care mint atunci când vin cu suspiciune de COVID-19 la spital.

Medicul Csergo Lehel, de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, povestește cazul unei femei de 50 de ani care s-a prezentat la camera de gardă cu probleme respiratorii și l-a mințit pe medicul de gardă în legătură cu momentul în care au debutat simptomele.

“Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși! Femeie cu puțin peste 50 de ani vine la spital pentru acuze respiratorii. Vine cu Ambulanța, evident. În ultimii ani a trăit în Spania astfel că nu are asigurare nici medic de familie. Medicul de gardă ridică suspiciunea de Covid-19 și propune internarea. Dar pacienta refuză și pleacă acasă pe semnătură.

Peste 4 zile ajunge din nou la Spital, tot cu Ambulanța. Cu medic de data asta, deoarece obosește la cel mai mic efort, și când vorbește. Iar ea în loc să recunoască faptul că a greșit, ne minte. Spune că boala ei a apărut numai în ultimele 24 de ore.

În acest timp Internetul abundă de articole și comentarii despre cum nu există virusul, cât de toxice sunt măștile, despre cum se umflă numărul bolnavilor pentru bani europeni, despre cum mituiesc medicii familiile pentru a declara moartea de cauză Covid”, a scris medicul, pe Facebook.

observator

loading...
Advertisements

Related posts

Un tânăr din Brătești care a ieșit din izolare, riscă o amendă de 10.000 lei. A venit în Pașcani să dea examen la școala de șoferi

Oana Cordoneanu

S-a dublat numărul tinerilor care fac accidente vasculare. Cum recunoaştem un AVC?

Redacția

Panica de coronavirus a ajuns şi la politicieni! Se cere închiderea graniței României

Redacția
Încarcă...