NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un grup de cetățeni din Lunca solicită apă și extinderea rețelei de gaz metan

15 familii de pe stada Mihai Viteazu din suburbia Lunca solicită administrației locale să aprobe extinderea rețelei de gaze naturale și alimentarea cu apă a zonei. Doi reprezentanți ai acestora au fost prezenți ieri la audiențele de la Primărie pentru a-și susține cauza.

Oamenii vor rețea de apă și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale.„Apa din fântâni aproape a dispărut. Rețea de gaze naturale nu avem. Suntem cincisprezece familii care avem nevoie de sprijin”, au susținut oamenii.

Irina Jitaru, secretarul general al Primăriei Pașcani, le-a explicat că rețeaua de alimentare cu apă va fi realizată anul viitor de operatorul ApaVital, prin programul european.

Cât privește rețeaua de gaze naturale oamenii au fost îndemnați să depună cerere la Ghișeul Unic din Primăria Pașcani.  

  
Advertisements

Related posts

Surse: ApaVital a început procedura de atacare a hotărârilor inițiate de pășcăneni. O casă de avocatură din București aruncată în lupta cu pășcănenii. Află ce nereguli sunt invocate în plângerea prealabilă!

Răzvan Grecu

Cum se vor desfășura antrenamentele în sălile de fitness? Stroe: Analizăm într-o primă fază redeschiderea spațiilor aparatelor de forță

Redacția

Asfaltarea străzii G. Ibrăileanu îngreunată din cauza unei defecțiuni la rețeaua de alimentare cu apă și a lipsei de seriozitate a firmei ce execută lucrarea

Marius Parteni
Încarcă...