RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Un elev preocupat de fericirea lui și a colegilor, i-a transmis învățătoarei o solicitare specială

Un elev de școală primară din Pitești și-a rugat învățătoarea, printr-o solicitare scrisă, să nu le mai dea teme în zilele de vineri, ”acest lucru fiind benefic pentru fericirea copilului”.

Impresionată de felul în care copilul a ales să-și spună opinia, învățătoarea i-a aprobat solicitarea … „cel puțin pentru vinerea asta”.

Solicitarea elevului: „Doamna Învățătoare, Subsemnatul Ștefan G., vă rog, în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”.

„Se aprobă! Motivarea este FOARTE TARE!”, a fost răspunsul învățătoarei Danei Tufeanu pe solicitarea scrisă a elevului Ștefan, publicată apoi pe pagina ei de Facebook.

  

Învățătoarea scrie că ea își încurajează elevii să își spună opinia și că va lua în calcul, în această săptămână, să respecte rugămintea elevului care ține la fericirea lui și a colegilor lui.

observator

Related posts

Școala „Iordache Cantacuzino”, din Pașcani și alte 49 de școli din România devin centre de dezvoltare a competențelor digitale, cu sprijinul Fundației Vodafone România

Redacția

Ce salarii propun sindicatele pentru profesori: 4.000 de lei pentru debutanți și 7.000 de lei pentru cei la final de carieră

Redacția

Elev umilit și pus cu capul în WC, la Liceul “Dumitru Mangeron” din Bacău. La final a fost pus să meargă în genunchi

Redacția
Încarcă...