RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un copil de șapte ani a sunat la 112 să anunțe că tatăl său îi bătea mama

Un copil de șapte ani din Tulcea a sunat la 112 pentru a anunța că mama sa este bătută. Agresorul era chiar tatăl său care, prin violență, încerca să o convingă pe femeie să nu plece din oraș. Bărbatul nu este la prima acuzație de violență.

Incidentul a avut loc în weekend, în orașul Tulcea. La fața locului au intervenit jandarmii. Aceștia au identificat o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a declarat că, pe fondul unor neînţelegeri şi al consumului de alcool, concubinul a început să-i adreseze injurii, ameninţând-o cu acte de violenţă în situaţia în care aceasta va intenţiona să părăsească oraşul. Copilul de șapte ani a reușit să sune la 112 pentru a cere ajutorul autorităților

„Femeia a relatat jandarmilor faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste faţă şi cap, provocându-i dureri. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la faţa locului, declarând că numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor”, au anunțat jandarmii din Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că pe numele bărbatului au mai fost emise două ordine de protecţie provizorie, dar femeia a refuzat prelungirea acestora în instanţă.

  

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

digi24

Related posts

Cîţu: „În premieră, România a depăşit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea bună este că va depăşi şi Polonia”

Redacția

Un centru de agrement din Timiș caută brazi de Crăciun / Ajung mâncare pentru capre / ”Ronţăie cu mare plăcere”

Redacția

“Rușii ne-au făcut chiar cu mâna, ne-au urat la revedere și ne-au urat noroc. Apoi, când traversam un câmp, au început să tragă în noi din toate direcțiile” – ororile războiului din Ucraina relatate de BBC

Redacția
Încarcă...