NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un copil de 2 ani internat la Terapie Intensivă după ce a căzut într-o cadă cu apă fierbinte

Întâmplare greu de imaginat într-o localitate din Botoșani. Vorbim despre un copil în vârstă de 2 ani care a căzut într-o cadă cu apă fierbinte şi care se află internat, în aceste momente, la Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Copii Sf. Maria din Iași.

Pacientul a fost transferat de urgentă din Botoșani în Iași. Fetiţa a suferit arsuri grave pe suprafara corpului iar medicii ieșeni fac eforturi pentru a o salva.

Un copil a căzut într-o cadă cu apă fierbinte

Un copil în vârstă de doar doi ani a fost transportat şi internat la secţia de Terapie Intentivă din cadrul Spitalului de Copii Sf. Maria din Iași. Incidentul a avut loc în comună Mihai Eminescu din judeţul Botoșani unde o fetiţă a suferit arsuri grave după ce a căzut într-o cadă cu apă fierbinte. Conform datelor intrate în posesia jurnaliştilor se pare că mama fetiței a încălzit apă într-o oală pentru a-i face baie fetiței.

Mama copilului a turnat apă clocotită într-o vană pentru copii şi se pregătea să mai pună apă rece pentru a obţine o apă la temperatura optimă pentru îmbaiere. Totuşi, într-un moment de neatenție, fetița s-a rostogolit de pe pat și a căzut direct în vană cu apă clocotită.

  

În pofida faptului că mama a scos în câteva clipe copilul din apă, iar tatăl acesteia a transportat-o la spital, medicii din Botoșani au constatat că fetița a suferit arsuri de gradul II și III pe 25% din suprafaţa corporală şi au decis să o transfere la un spital din Iași

bzi

Advertisements

Related posts

Încă două posturi scoase la concurs de Spitalul Municipal

Irina Gherasim

91 de cazuri noi de COVID la Iași. Tot pe primul loc suntem între județe

Redacția

Fetiţa de 8 ani a murit cu zile? Manevra salvatoare nu se predă în şcolile din România

Redacția
Încarcă...