NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un copac doborât a blocat panta Republicii. Angajații Primăriei au oprit lucrările din cauza unui roi de albine (FOTO – VIDEO)

Un copac înalt de 15 metri, cu un diametru de 100 cm a blocat de ieri noapte panta Republicii, ce trece pe lângă biserica Catolică. Acesta a căzut pe partea carosabilă, iar circulația a fost oprită.

Angajații Primăriei Pașcani veniți în această dimineată pentru a-l îndepărta au fost nevoiți să oprească operațiunile, pentru că atunci când s-au apucat de tăiat copacul au dat peste un roi de albine în trunchiul acestuia.

Oamenii au fost nevoiți să apeleze la un apicultor care s-a echipat corespunzător, iar la această oră prin măsuri specifice încearcă să le ia de acolo.

Pericolul de prăbușire al altor copaci există în continuare. Pe versantul parcului Peștișorul de lângă panta Republicii mai sunt și alți copaci uscați de aceleași dimensiuni. Ei ar urma să fie tăiați zilele viitoare.   

 

{flv}diverse/copac albine{/flv}

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Fapte, nu vorbe! Primarul anunță că nu mai sunt bani pentru investiții, după ce și-a mărit salariul

Marius Parteni

Declarația scrisă rămâne în vigoare și în starea de alertă, pentru cei care ies din localitate

Redacția

Modificări în legislaţia privind achiziţiile publice! Vor fi înlăturate trei bariere care blocau investiţiile în România

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site