NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier local vrea ca circulația din zona Gării să fie reglementată

Circulația haotică a autoturismelor în zona Gării, a ajuns și în atenția consilierilor locali. În ultima ședință, consilierul PNL Neculai Enea a venit cu o propunere în această privință.

 

El a cerut ca circulația din piața Gării Pașcani să fie organizată mai bine. Acesta a precizat că acolo este un adevărat haos, nimeni nu știe pe unde se intră sau pe unde se iese din parcare, mai ales că staționează și autobuzele RAGCL-ului, taxiurile cât și mașinile firmei private de transport. El cere comisiei de circulație să stabilească clar, prin indicatoare rutiere, care va fi ruta prin care autovehiculele pot intra și ieși de acolo. Mai mult, a propus amplasarea unei treceri de pietoni în zona supermarketului Penny, mai exact acolo de unde muncitorii fostului REMAR vin de pe pasarelă.  Gabriela Nedelcu, consilier local PSD a menționat ca în zona Școlii Speciale să fie montate indicatoare ”Atenție copii” sau să se amenajeze o trecere de pietoni.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ajutor financiar pentru crescătorii de oi care valorifică lâna

Ema Roman

S-a decis! Lista pășcănenilor ce vor obține o locuință ANL a fost publicată!

Răzvan Grecu

Reacția șefilor Primăriei după ce liderul PMP a betonat o groapă de pe Dragoș Vodă. Cazul a fost trimis spre Poliția Locală, iar gropile vor fi asfaltate din banii municipalității, nu ai ApaVital

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site