NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier local vrea ca circulația din zona Gării să fie reglementată

Circulația haotică a autoturismelor în zona Gării, a ajuns și în atenția consilierilor locali. În ultima ședință, consilierul PNL Neculai Enea a venit cu o propunere în această privință.

 

El a cerut ca circulația din piața Gării Pașcani să fie organizată mai bine. Acesta a precizat că acolo este un adevărat haos, nimeni nu știe pe unde se intră sau pe unde se iese din parcare, mai ales că staționează și autobuzele RAGCL-ului, taxiurile cât și mașinile firmei private de transport. El cere comisiei de circulație să stabilească clar, prin indicatoare rutiere, care va fi ruta prin care autovehiculele pot intra și ieși de acolo. Mai mult, a propus amplasarea unei treceri de pietoni în zona supermarketului Penny, mai exact acolo de unde muncitorii fostului REMAR vin de pe pasarelă.  Gabriela Nedelcu, consilier local PSD a menționat ca în zona Școlii Speciale să fie montate indicatoare ”Atenție copii” sau să se amenajeze o trecere de pietoni.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Decizie CNA: Când începe campania electorală pentru europarlamentare pe posturile de radio și televiziune

Redacția

Exclusivitate: Document ARSACIS ce arată că municipiul Pașcani nu a delegat serviciul de apă-canal către ApaVital Iași! (DOC)

Răzvan Grecu

Curtea de Conturi verifică activitatea Primăriei Pașcani!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site