NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier liberal este „extrem de bucuros” că taxele locale vor crește

Majorarea taxelor și impozitelor locale a fost adoptată astăzi de Consiliul Local Pașcani, după dezbateri ample. Dincolo de replicile obișnuite dintre politicienii puterii sau opoziției, unul dintre aleșii locali s-a remarcat printr-un mesaj de susținere necondiționate a acestei măsuri.

Este vorba despre Alexandru Nemțanu, consilier local din partea PNL, care s-a declarat a fi unul dintre pășcănenii extrem de bucuroși că taxele locale vor crește.

„Eu vreau să vă spun că sunt unul dintre pășcănenii extrem de bucuroși că vor crește aceste taxe și impozite. Eu vreau să vă spun că niciunul dintre dumneavoastră care ați început cu fraze de genul acesta, nu aveți dreptate în ceea ce mă privește pe mine. Eu un sentiment de noblețe adevărat când știu că taxele și impozitele pe care le plătesc la bugetul local vor crește. Iar acest sentiment de noblețe vine din faptul că pentru mine a locui în orașul Pașcani este o opțiune. Dar am ales să stau în orașul ăsta și atunci categoric mă bucur când știu că pot contribui mai mult pentru comunitatea în care trăiesc. Eu prefer să sacrific pe termen scurt din bugetul familiei mele pentru a câștiga pe termen lung, adică pentru a investi în acest oraș. Acum dacă nu se vor realiza investițiile acestea pe care le-a promis domnul primar rămâne de văzut,” a declarat Alexandru Nemțanu.

Primarul Marius Pintilie a explicat astăzi într-o conferință de presă că declarația colegului său de partid poate fi pusă atât pe seama lipsei de experiență politică, cît și pe faptul că acesta este un tînăr artist.

  

Colegul nostru Alex Nemțanu este un tânăr artist, să îi spunem asa, poet care vede lucrurile puțin diferit, dar ceea ce ne unește este dorința de a face ceva în oraș. Iar el, dat fiind și nou în Consiliul Local, dat fiind și lipsa de experiență, să zicem pe anumite subiecte, nu are întotdeauna toate informațiile așa că declarația lui este cumva eu o văd altfel. El ar fi spus, exact cum am spus și mai devreme, aș fi de acord să plătesc cu condiția că se va face ceva. Nu e o problemă că plătesc pentru comunitatea mea, dacă văd că banul pe care l-am dat are o finalitate, pentru că ani de zile în Pașcani s-au plătit taxe și impozite iar lucrurile au rămas pe loc. Iar el a exprimat altfel din acest punct de vedere,” a explicat primarul Marius Pintilie.

Reamintim că taxele locale au fost majorate astăzi de către aleșii locali, din alianța PNL și Pro România.

Advertisements

Related posts

Autobuze și microbuze electrice ar putea circula pe străzile din Pașcani! Guvernul alocă 400 milioane de euro din fonduri UE !

Răzvan Grecu

Dezinfecție cu clor pe scările mari și mici din Pașcani

Oana Cordoneanu

Motivarea judecătorilor în procesul redevenței a sosit în Primărie. Cine plătește cei 6.000.000 de lei datorați!

Răzvan Grecu
Încarcă...