RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un comentariu al unui analist sportiv inflamează spiritele în NBA: “La fel ca tatăl său, a apăsat pe trăgaci în momentul potrivit” / LeBron James cere demisia comentatorului

Un analist NBC Sports Washington, Glenn Consor, a fost autorul unei gafe incredibile în timpul comentariului meciului din NBA dintre Washington Wizards şi Houston Rockets, de miercuri, el crezând că tatăl lui Kevin Porter Jr. a fost un ex-jucător şi nu un bărbat condamnat pentru omor, informează News.ro.

În timpul unei reluări a fazei unui coş de trei puncte reuşit de Porter în ultima clipă, Consor a spus că sportivul “la fel ca tatăl său, a apăsat pe trăgaci în momentul potrivit”.

Însă folosind aceste cuvinte, Consor a amintit fără să îşi dea seama de trecutul tragic al sportivului. În 1993, Kevin Porter Sr. a fost condamnat pentru omor, după ce a împuşcat o fată în vârstă de 14 ani. El a fost condamnat atunci la patru ani şi jumătate de închisoare, după ce a susţinut că arma i s-a descărcat accidental. În 17 iulie 2004, bărbatul a fost la rândul său împuşcat mortal.

Actualul component al echipei Houston Rochets, Kevin Porter Jr., nu are nicio legătură de rudenie cu fostul baschetbalist din NBA Kevin Porter, care a jucat şase sezoane la Baltimore şi Washington Bullets.

  

LeBron James a criticat dur comentariul lui Glenn Consor: “A crezut că era cool!!??

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

„Orele liniștite la Antipa”, în zilele de luni, pentru persoanele cu nevoie speciale / Acces gratuit pentru un vizitator cu dizabilități și pentru un însoțitor

Redacția

Adrian Oros își retrage demisia din funcția de ministru al Agriculturii. ”Am fost sunat de premierul Cîțu, sa revin asupra demisiei pana la formarea unui nou guvern. Nu părăsesc echipa Orban”

Redacția

CE Atletism: Alexandru Novac, locul 9 la aruncarea suliței – România a încheiat competiția cu o singură medalie

Redacția
Încarcă...