NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bebeluș a fost găsit abandonat lângă un tomberon

Un bebeluș a fost găsit abandonat lângă un coș de gunoi, pe o stradă din Baia Mare. Descoperirea a fost făcută de o femeie care a anunțat Ambulanța și organele de ordine, transmite BaiaMare24.ro.

Bebelușul se afla pe o bucată de material textil, lângă un tomberon de pe strada Horea din Baia Mare. Femeia l-a găsit luni, în jurul orei 21.00, l-a dus la domiciliul său unde l-a spălat și i-a dat de mâncare, după care a sunat la numărul de urgență 112.

Copilul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, la Secția Pediatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând a se efectua verificări în vederea identificării părinților.

De asemenea, în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia și verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice, a transmis IPJ Maramureș.

  

Un caz similar este cel din București, când în urmă cu două săptămâni, un nou-născut a fost găsit abandonat într-o pungă.

digi24

Advertisements

Related posts

Prognoza meteo iunie pentru începutul verii! Iată cum va fi vremea în următoarea perioadă

Redacția

Cum va arăta viața după izolare. Ce își doresc românii: „Să ne reluăm activitatea de la serviciu, să mergem la biserică”

Redacția

Probleme pentru hotelieri! Lumea se va caza dar nu va putea mânca în hotel

Redacția
Încarcă...