NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bărbat și-a omorât tatăl, după ce acesta îi reproșase că nu se duce la muncă

Crimă oribilă în comuna Helegiu, din județul Bacău. După ce părintele său l-a certat că nu se duce la muncă, un bărbat de 40 de ani și-a pierdut controlul și și-a bătut crunt tatăl, informează Pro TV. Victima a fost găsită fără suflare de echipajul medical, alertat de o rudă. Suspectul este arestat preventiv pentru 30 de zile și, dacă va fi găsit vinovat, va sta următorii 25 de ani în închisoare.

Duminică seară, cei doi, supărați că au rămas fără bani, s-au luat la ceartă, iar procurorii spun că fiul și-ar fi atacat tatăl cu un par. L-ar fi lovit cu sălbăticie în curtea casei și când și-a dat seama ce a făcut, s-a dus la un unchi să ceară ajutor. Din păcate, echipajul medical nu a mai putut decât să constate moartea bătrânului.

telem

Advertisements

Related posts

MAI avertizează Curtea Constituţională: Decizia privind cartelele prepay ne afectează negativ, infractorii străini vin în România să-şi ia cartele

Redacția

Osemintele Regelui Carol al II-lea vor fi aşezate în Necropola Regală de la Curtea de Argeş

Redacția

Bilanț tragic al ultimelor două zile: 44 de accidente, 19 persoane decedate şi 33 grav rănite /Ministerul de Interne: Este foarte mult, este extrem de mult!

Redacția
Încarcă...