RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bărbat şi-a lovit intenţionat concubina cu maşina. El a fost reţinut

Un bărbat din localitatea argeşeană Călineşti, care şi-a lovit intenţionat concubina cu maşina, a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de omor calificat.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, cercetările în acest caz au fost efectuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. “Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 8 aprilie, în urma unui conflict în familie, cel în cauză ar fi acroşat cu intenţie şi ar fi purtat pe capota autoturismului pe concubina sa de 29 de ani, din comuna Domneşti, dar şi pe o altă femeie de 50 de ani, din aceeaşi localitate, care a intervenit pentru salvarea persoanei vătămate”, se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

ZIARUL DE IASI

  

Related posts

VIDEO LaLiga: Remiză spectaculoasă între Valencia și Real Madrid – Accidentare horror și nervi întinși la maxim în finalul jocului

Redacția

Gică Hagi explică de ce Farul Constanța a pierdut meciul cu FCSB

Redacția

Bebeluș născut în ambulanță, la Fălticeni. „O bucurie mult așteptată în aceste zile încărcate de suferință și COVID”

Redacția
Încarcă...