NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, şi-a dat foc la casă şi a murit carbonizat

O adevărată tragedie s-a produs la primele ore ale dimineții de luni, 1 iunie, la Valea Lungă, în Dâmbovița. Un bărbat de 31 de ani a murit într-un incendiu produs la o casă de pe raza localității. Pompierii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

S-a dat alarma încă de la primele ore ale dimineții de 1 iunie, în satul Gheboasa, din comună dâmbovițeană Valea Lungă. Un localnic a sunat la 112 să anunțe că locuința unui vecin este cuprinsă de flacări. La locul incendiului au sosit cei de la ISU Dâmbovița, detașamentul Moreni, dar aceștia nu au mai putut să facă mare lucru. Locuința era aproape mistuita de foc la momentul sosirii acestora.

După stingerea flăcărilor, pompierii aveau să facă şi o descoperire tulburătoare. În casă se afla şi corpul neînsuflețit al unui bărbat de 31 de ani. Se pare că este vorba de proprietarul gospodăriei. Mai mult chiar, spun pompierii dâmbovițeni, se pare că a fost vorba de o autoincenidere a locuinței. Cu alte cuvinte bărbatul a dat foc casei în care locuia, decedând ulterior înăuntru.

Focul a mistuit aproape tot din locuință, acoperiș, materiale combustibile din interior, totul pe o suprafață de aproximativ 80 de mp. Corpul carbonizat a fost preluat de IML Dâmbovița. Se va stabili, în urma cercetărilor dacă bărbatul a murit cabonizat sau a fost vorba de o intoxicare cu fum.

  

BZI

Advertisements

Related posts

2.500 de angajați disponibilizați la CFR Marfă

Redacția

Un fost şef de galerie de la Politehnica Iaşi, acuzat de violenţă

Redacția

Vremea 14 – 26 aprilie. Diferenţe de 10 grade Celsius în doar câteva zile

Redacția
Încarcă...