RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un bărbat din județul Iași, a ajuns la spital după ce s-a injunghiat incercând să taie porcul

Caz mai rar la Unitatea Primire Urgente (UPU Iași) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon. Un barbat a fost transportat la spital după ce s-a injunghiat. Interesant este faptul că incidentul a avut loc atunci cand acesta incerca să taie un porc din propria curte. Barbatul era beat in momentul producerii incidentului.

Domiciliat in localitatea Pârcovaci din jurul orașului Hârlau, bărbatul chiar a leșinat atunci când și-a văzut isprava.

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de miercuri, 17 februarie 2021, în localitatea ieșeană Pârcovaci. Se pare că bărbatul se afla sub incidenţa băuturilor alcolice când, în timp ce dorea să taie porcul, s-a înjunghiat. După ispravă, bărbatul a constatat că îi curge sânge şi a leșinat. Acesta a fost transportat la Hârlău de un echipaj EPA, ulterior fiind transportat cu un elicopter SMURD la UPU Iași:

Un bărbat domiciliat în localitatea Parcovaci, în vârstă de 28 de ani, prezenta o plagă tăiată față internă coapsa dreaptă. Incidentul a avut loc în timp ce acesta încerca să taie porcul. Nu există intersectare vasculară deși iniţial aşa părea. După incident, bărbatul a leşinat. Acesta a venit la UPU Iași având etilism acut. A fost transportat de EPA Hârlău iar ulterior de un elicopter SMURD la UPU-Spiridon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

  

bzi

Related posts

Cel mai eficient tratament împotriva febrei. Ce poți face acasă?

Redacția

Caravana IRO și-a sistat activitatea din cauza pandemiei de COVID-19! Localitățile în care urmau să meargă medicii sunt sub cod roșu de infectare cu coronavirus

Redacția

Noi donații pentru Spitalul Municipal Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...