RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un bărbat din Cozmeşti foloseşte Ambulanţa pe post de Taxi! Bolnav închipuit care vrea doar să se plimbe

Ambulanţa folosită pe post de taxi! Da, se practică. Un tânăr de 30 de ani din Cozmeşti face asta de multă vreme. Omul nu are probleme medicale, dar şi-a făcut un obicei din a solicita ajutorul medicilor din Paşcani.

 

  

Aseară s-a întâmplat din nou. Tânărul, pe nume Florin Coniac a sunat la 112 şi a declarat că se simte rău şi vrea să meargă la spital. Conform procedurii, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă din Paşcani a fost trimis la solicitare. Bărbatul îi aştepta pe medici în stare de ebrietate şi foarte vesel.

“Avem un pacient – client vechi pe care îl aducem aproape zilnic, cel mult la 3 zile. Prezintă etilism acut şi spune că vrea să ajungă la spital. Noi îl transportăm în Compartimentul de Primiri Urgenţe, acolo unde el refuză orice tratament şi pleacă. Din păcate nu este singurul caz de acest gen”, a precizat medicul Petronela Luca de la Serviciul de Ambulanţă din Paşcani. 

Bucuros că a fost plimbat, tânărul a coborât din Ambulanţă, a scos telefonul şi a început să asculte manele. Ba mai mult, pentru a se simţi bine, a cerut doi lei să-şi ia o bere de la non stop.

Din păcate, medicii confirmă faptul că astfel de cazuri sunt frecvente şi că există şi variante feminine ale lui Florin Coniac. 

 

Related posts

Iaşul urcă în fruntea clasamentului pe judeţe după numărul total de cazuri de COVID-19

Redacția

Focar de COVID la o mănăstire din Suceava

Redacția

Studenţii la Medicină pot lucra în spitalele COVID. Raed Arafat anunță cum vor fi selectați

Redacția
Încarcă...