RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un bărbat de 60 de ani, abia ieșit din spital, a murit ars de viu în casă

Un bărbat de 60 de ani din Baia Sprie a murit într-un incendiu care i-a mistuit casa. Era invalid şi abia se externase din spital, cu câteva ore în urmă.

În casa care a ars ca o torţă, seara trecută, se afla un bărbat de 60 de ani. Omul era invalid şi abia fusese externat din spital cu câteva ore înainte ca focul să izbucnească. Alertaţi de flăcări, vecinii au încercat să-l salveze, dar n-au avut cum să intre în casă. Până la sosirea pompierilor, bărbatul îşi pierduse deja viaţa.

Trupul bărbatului a fost găsit carbonizat. Până aseară, nu se ştia cu certitudine care a fost cauza incendiului.

Florin Podină, ISU Maramureş: Încă este în curs de cercetare, dar din primele informaţii, se pare că e de la coşul de fum.

  

Vecinii au însă o altă bănuială. Victima locuia în casa din Baia Sprie cu sora sa, cunoscută cu probleme psihice. Şi aceasta abia se externase cu o săptămână în urmă. Ieri, înainte de incendiu, le-ar fi cerut vecinilor materiale pentru a face focul.

Martor: Umbla şi căuta o sursă care să ia foc, urla pe stradă, dar nimeni nu o băga în seamă pentru că are probleme grave la cap… În schimb nimeni nu i-a dat şi, nu ştiu de unde a făcut rost, dar şi-a cam dat foc la casă.

Femeia nu a fost găsită. Încă nu se ştie dacă se afla în casă, când au izbucnit flăcările.

Ionela Cozma, Poliţia Maramureş: Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Trupul carbonizat al bărbatului a fost transportat la cabinetul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

observator

Related posts

De ce astăzi trebuie să dai de pomană oale cu apă pentru sufletul celor morți și de ce nu trebuie să mănânci mere? TRADIȚII DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL

Redacția

Un tânăr, vindecat de coronavirus, a povestit coșmarul prin care a trecut

Redacția

Cele 12 expresii interzise în vocabularul unui părinte

Redacția
Încarcă...