NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat care şi-a violat repetat fiica a stat liber timp de un an. Cum a ajuns într-un final după gratii

Copila are doar zece ani, iar abuzul sexual săvârşit de tatăl ei s-a întâmplat în cursul anului trecut. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Un bărbat din Vrancea a fost arestat joi seară, la propunerea procurorilor, după ce şi-a violat fiica în vârstă de zece ani. Din informaţiile noastre, fapta ar fi avut loc în cursul anului trecut, dar bărbatul a fost reclamat abia acum. El a fost dus în faţa magistraţilor de la Judecătoria Focşani, care au dispus arestarea sa pentru 30 de zile. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de viol.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului M.C., cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea a două infracţiuni de viol, faptă prev. şi ped. de art. 218 alin. 1 şi 3 lit a) b) şi c) din C. p, cu aplicarea art.38 alin.1 C.pen, pentru o perioadă de 30 de zile, 03.09.2020, ora 22:40, şi până la data de 02.10.2020, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă.”, se menţionează în decizia judecătorilor focşăneni.

Soluţia instanţei nu este definitivă, iar bărbatul poate face contestaţie care se va judeca la instanţa superioară, respectiv Tribunalul Vrancea.

adevarul

Advertisements

Related posts

COȘMAR la Maternitate! Doctorița scuipa se­minţe lângă pacienta cu hemoragie

Redacția

Păşcănean prins în flagrant când fura băutură şi ţigări dintr-un magazin din Iaşi

Ema Roman

Și-a înjurat soția și a fost amendat cu 200 lei

Oana Cordoneanu
Încarcă...