RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un bărbat amenință că se aruncă de pe un bloc de lângă Primărie! Primarul a venit la fața locului! (VIDEO-FOTO)

UPDATE 5: În această seară, în jurul orelor 20.00, bărbatul a coborât, de bunăvoie, de pe blocul pe care se urcase în semn de protest. 

 UPDATE 4: Primarul Dumitru Pantazi l-a sfătuit pe Ionuț Strungariu să facă o cerere la Primărie cu privire la doleanțele sale. Urmează ca Cristian Menegon, consilierul primarului, să vină la fața locului și să aducă o cerere pe care bărbatul să o semneze pentru a putea fi înregistrată la Primărie. 

  

UPDATE 3: Bărbatul a cerut să vorbească cu primarul oraşului Dumitru Pantazi. Edilul se află în acest moment la ultimul etaj al blocului G2 şi negociază cu Ionuţ Strugariu. 

UPDATE 2: La fața locului a fost adusă de către pompieri și o saltea pentru cazul în care bărbatul se hotărăște să sară. Gelu Isticioaia – comandantul Secţiei de Pompieri, Mihai Năcuţă – comandantul Poliţiei dar şi Părintele Protopop Pavel Postolachi au urcat la etajul 10 al imobilului pentru a stat de vorbă cu bărbatul. Aceştia încearcă de minute bune să îl convingă să coboare. 

UPDATE 1: Bărbatul a povestit reporterilor de la Actualitatea TV, ce au urcat pe acoperișul blocului, că de mai bine de trei luni de zile este agresat sistematic de către un vecin. Acesta a arătat fotgrafii din care rezultă că a fost tăiat și înjunghiat și s-a plâns că deși a sesizat Poliția cazul său nu a fost cercetat până acum.

De altfel, conform unei adrese de la Poliția municipală Pașcani, prezentată reporterilor de către bărbat, cazul a fost cercetat de polițiști care au obținut de la vecinul său promisiunea că nu va mai intra în conflict cu presupusa victimă.

Protestatarul are asupra sa și o sticlă de benzină și amenință că nu coboară decât mort.

Știre inițială: Un pășcănean s-a urcat în această dimineață pe blocul G2 din fața Primăriei și amenință că se aruncă în gol. Este vorba despre Ionuț Daniel Strugariu, în vârstă de 45 de ani, recidivist, care  nu este la prima faptă de acest gen.

 În urmă cu câteva luni aceste a mai protestat, timp de 16 ore,cățărat pe o macara din București, iar mai apoi pe o clădire cu 8 etaje tot din capitală.

Deocamdată nu se știu motivele ce l-au determinat să facă acest gest, însă acesta a anunțat că vrea să stea de vorbă cu presa și autoritățile locale. La fața locului au ajuns echipaje de la SMURD și Pompieri.

{youtube}5HVux51uQKQ{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

“Marea pauză” luată de omenire în timpul pandemiei de coronavirus este studiată de cercetători

Redacția

Guvernul a aprobat un act normativ care prevede creşterea cu 150 a numărului de școli care vor beneficia de programul „Masă caldă”

Redacția

Și-a ținut promisiunea. Părintele Cojocar a revenit la Gabriel, băiețelul a cărei casă a fost mistuită de incendiu

Redacția
Încarcă...