RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat a violat în noaptea de Revelion o bătrână de 92 de ani

Un bărbat bănuit că a dat buzna peste o femeie şi a violat-o a fost reţinut duminică, pe 2 ianuarie a.c., de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Bănuit de violare de domiciliu şi viol, suspectul, un bărbat de 45 de ani, din comuna Todireni, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

„Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 31 decembrie 2021 spre 1 ianuarie 2022, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea şi apoi, în locuinţa persoanei vătămate, o femeie de 92 de ani, din comuna Todireni, unde, prin constrângere fizică şi întrebuinţarea violenţei ar fi întreţinut un raport sexual cu aceasta. Ulterior, bărbatul a părăsit locul faptei, fiind identificat în dimineaţa de 2 ianaurie a.c., de poliţişti, într-o locuinţă părăsită, din aceeaşi localitate”, a arătat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

SURSA: monitorulbt.ro

Related posts

(Video) Accident rutier grav! O mașină s-a răsturnat în urma impactului. O persoană a fost rănită şi este transportată la spital

Redacția

Un șofer imprudent a lăsat fără iluminat o parte din centrul municipiului

Marius Parteni

Amenzi de peste jumătate de milion de lei, date în câteva ore

Redacția
Încarcă...