NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bărbat a venit rupt de beat la examenul pentru obţinerea permisului auto

Bărbatul a fost dus la sediul IPJ Brăila pentru a fi testat alcoolscopic după ce poliţistul examinator, cu care urma să susţină examenul pentru permisul auto, a constatat că emana halenă alcoolică.

Un bărbat din Brăila a decis să îşi facă curaj cu câteva pahare cu alcool înainte de a se prezenta la susţinerea examenului pentru obţinerea permisului auto. Problema este că acesta a exagerat cu băutura, iar poliţistul examinator l-a dat jos din maşină, conducându-l apoi la Poliţie pentru stabilirea alcoolemiei.

„În cursul acestei zile, fost adusă la sediul Poliţiei Brăila o persoană ce urma a susţine examenul pentru obţinerea permisului de conducere, pentru a fi testată cu aparatul etilotest, întrucât s-a constatat faptul că aceasta emana halenă alcoolică. A rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,45 mg/ l”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Brăileanul dădea examen pentru a-şi redobândi dreptul de a şofa după ce permisul îi fusese anulat pentru comiterea unei infracţiuni rutiere, conform informaţiilor transmise de Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Brăila.

  

Bărbatul se poate prezenta la următorul examen pentru obţinerea permisului auto, legea neprevăzând interdicţii pentru situaţia în care un candidat vine băut la examinare, după cum ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan.

ADEVARUL

Advertisements

Related posts

Mesaj emoţionant de la românii din Diaspora, de Paște

Redacția

În pofida pandemiei, la Răducăneni lucrările de reabilitare a şcolii şi grădiniţei continuă

Redacția

Medic: 30% dintre pacienţii cu COVID-19 dezvoltă insuficienţă renală acută

Redacția
Încarcă...