NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Un bărbat a găsit peste 5000 euro într-un bancomat din Iași. A fost recompensat de poliție cu o scrisoare de mulțumire

 Un ieşean a dovedit înalt spirit civic, anunţând poliţia când a găsit peste 5.000 de euro la un bancomat. Astfel, la data de 02 ianuarie a.c., un bărbat  de 50 ani din Iaşi a mers la un bancomat de pe str. Cuza Vodă, pentru a retrage o sumă de bani. A observat în fanta de eliberare a banilor, peste 5.000 de euro, dar nicio secundă nu s-a gândit să şi-i însuşească, ci a sunat iniţial la poliţie, iar apoi a informat şi reprezentanţii unităţii bancare despre acest fapt.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi apreciază gestul ieşeanului, care devine astfel un exemplu de urmat pentru membrii comunităţii. Cu această ocazie, i-a fost înmânată de către conducerea Secţiei 3 Poliţie Iaşi o scrisoare de mulţumire pentru implicarea civică în situaţia dată.

 În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că la acel bancomat, în urmă cu puţin timp se prezentase un bărbat, care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată. Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după constatarea lipsei cardului, a revenit la unitatea bancară, situaţia fiind clarificată.

Advertisements

Related posts

Doi copii terorizați de tată și-au făcut bagajele și din câmp au sunat la 112

Redacția

Bucăți din centrul Iașului se scufundă cu 5-10 mm pe an, arată observații din satelit

Redacția

Si profesorii vor fi evaluati

Oana Cordoneanu
Încarcă...