NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Un băiat lovit de tren, adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași

brasov:-in-prima-zi-a-anului,-un-elicopter-smurd-a-intervenit-de-urgenta,-in-zona-bran,-pentru-a-salva-o-femeie-cu-arsuri

Un băiat în vârstă de 15 ani a fost lovit azi dimineață de tren la Vatra Dornei. Conform presei locale din Suceava, acesta nu a auzit trenul venind pentru că avea căștile pe urechi. 

Advertisements

Adolescentul a fost transportat în stare gravă cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași, având piciorul stâng amputat. În acest moment se află în sala de operație. „Este un politraumatism prin accident feroviar, amputație traumatică gamba stângă, traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală, șoc traumatic, șoc hemoragic. Respiră spontan, conștient. S-au instituit măsuri de suport vital, explorări imagistice. A întrat în Blocul Operator, cu echipă multidisciplinară: chirurgie pediatrică, plastică, ortopedie, anestezie și terapie intensivă, neurochirurgie”, a declarat dr. Tamara Roșu, medic-șef UPU de la Spitalul de Copii „Sf. Maria”.

ziarul de iasi

Advertisements
Advertisements

Related posts

Se circulă bine în toată zona Moldovei. Numere de telefon utile în caz de nevoie

Redacția

Raiul braconierilor din județul Iași! Sute de mistreți au fost împușcați de la începutul anului sub nasul autorităților!

Redacția

Ieșeanul lovit de o stâncă la Bicaz-Chei are nevoie de ajutor! Liviu Frumoasa a supraviețuit miraculos, însă recuperarea este grea

Redacția
Încarcă...