NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un antreprenor propune ca angajații să primească un bonus la vaccinare

Bonus pentru vaccinare – este inițiativa pe care o propune oamenilor de afaceri un antreprenor din sănătate. Dragoș Damian, director executiv PRIMER – Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din România, a explicat la cât se ridică stimulentul propus și care este scopul acestui gest.

„Condiționarea pozitivă este cel mai bun lucru care se poate întâmpla pentru cineva. Pentru fiecare cetățean al României ar trebui să existe o formă de recunoștință, dacă participă la efortul comun de vaccinare. Unii o văd ca pe un bonus, eu o văd ca pe o formă de recunoștință, pentru că participă la acest efort epic de a combate virusul și cu cât o facem mai repede, cu cât ne vaccinăm mai mulți mai repede, cu atât pandemia va dispărea și economia își va reveni”, a declarat Dragoș Damian.

El a precizat că propunerea pe care o face, de a da angajaților acest bonus de vaccinare, se adresează angajatorilor, dar și Guvernului, pentru a face deductibilă de la impozitare această sumă, așa cum se întâmplă în cazul bonurilor de masă, a bonurilor cadou etc.

„Eu am propus o sumă care să nu fie nici exagerată, nici derizorie: 50 de lei. Este ca un fel de medalie, dacă vreți, pentru că ai fost vaccinat, dar care să poată fi fructficat sub forma unui bonus valoric, ca și acele vouchere cadou”, a explicat Damian.

  

Aflați amănunte de pe digi24.ro.

Advertisements

Related posts

Spitalele militare din țară vor prelua mai mulți pacienți COVID-19

Redacția

Raed Arafat: Sărbătorile religioase, numai cu participanți din orașul respectiv. La Sfânta Parascheva, doar ieșenii

Redacția

Îmbulzeală la resfințirea unei biserici: „Dumnezeu este cu noi! Unde este Duhul Sfânt, nimic nu se întâmplă!”

Redacția
Încarcă...