RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un tânăr din Pașcani, plecat de la o petrecere, și-a mutat mișcările de dans în stradă (VIDEO)

O oră târzie indica camera de supraveghere a Poliției Locale, respectiv 01.30, când a surprins un adolescent în vârstă de 16  pe strada Izvoarelor care manifesta un comportament greu descriptibil. 

Se îndrepta spre Esplanadă în pași de dans lovind pe reprize de nenumărate ori camera de supraveghere care părea să îl deranjeze. Nelalocul lui i s-a părut și un indicator rutier pe care a vrut să îl doboare, dar nu a avut forța necesară. De îndată o patrulă de Poliție s-a deplasat la fața locului pentru a descoperi motivul pentru care acest tânăr se comportă astfel. 

“Polițiștii locali au descoperit aseară în jurul orei 01.30 un tânăr în vârstă de 16 ani care în timp ce se afla pe strada Izvoarelor, în zona parcului Riama. Acesta a aruncat cu bulgări de zăpadă în camera de supraveghere amplasată în zonă, în geamurile blocurilor de pe această stradă și a tras totodată de un indicator rutier. Polițiștii s-au sesizat, s-au deplasat la fața locului și au sancționat tânărul cu o amendă în cuantum de 50 de lei conform Legii 61/91”, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, comandantul Poliției Locale.

  

Se pare că motivul pentru care acest tânăr era atât de  “bine dispus” era participarea lui la o petrecere adolescentină unde a consumat câteva pahare care i-au dat o stare de bine.

 

{flv}diverse/Turbulentul{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Percheziții DIICOT într-un dosar de criminalitate informatică. Descinderi în județul Iași, alte orașe din România și în 15 țări, coordonate de FBI și Europol

Redacția

Tatăl fetei de 16 ani care l-a ucis pe bărbatul care a vrut să o violeze a sunat și el la 112. Ce s-a întâmplat în noaptea omorului

Redacția

Mama unei femei din Pașcani tâlhărită în Gara Iași de trei indivizi și băgată în spital

Redacția
Încarcă...