RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

UMF Iași anunță două sesiuni de simulare a admiterii. Care sunt datele, aflați aici

S-au stabilit datele celor două sesiuni de simulare a concursului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T.Popa” din Iași: 3 martie 2019 (duminică) și 19 mai 2019 (duminică).  Aflat la a VII-a ediție, acest proiect educațional are ca activitate principală simularea procesului de examinare în cadrul concursului de admitere, precum și evaluarea personală a fiecărui candidat. Anul trecut, aproape 2500 de candidați au participat la cele două sesiuni de simulare.

 

  

Proiectul se află sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T.Popa” din Iași, fiind realizat în colaborare cu Societatea Studenților Mediciniști Iași, Societatea Studenților Farmaciști Iași, Societatea Studenților Stomatologi Iași, Asociația Studenților Bioingineri Iași și Societatea Studențească de Chirurgie din România (filiala Iași). Scopul acestuia este de a-i ajuta pe candidați să se acomodeze cu atmosfera de examen, să-și testeze cunoștințele acumulate pentru concursul de admitere și să observe pe ce segment de materie trebuie aprofundat. Grupul țintă  este reprezentat de elevii din clasele a XII-a (care studiază în învățământul secundar superior: licee și colegii) și de alte persoane care doresc să se înscrie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași (care au urmat un ciclu de învățământ secundar superior: liceu sau colegiu).

„Simularea concursului de admitere este un bun prilej pentru tinerii candidați să se obișnuiască cu atmosfera de examen, să-și testeze cunoștințele și, nu în ultimul rând să învețe să-și gestioneze emoțiile”, a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași.

 sursa www.reporteris.ro

 

Related posts

Scenariile de funcționare a unităților de învățământ din județul Iași pentru săptămâna 01-05 martie 2021

Redacția

Șefa de promoție de la Sadoveanu cea mai mare medie la BAC pe municipiu. Iată podiumul!!!

Teona Gherasim

Dialoguri cu un psiholog pentru elevii de la Liceul “Miron Costin’, în luna iubirii

Redacția
Încarcă...