NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ultimele discuții pentru finalizarea proiectului tehnic prin care se va moderniza piața din zona vale

Proiectul tehnic al obiectivului investiții modernizarea pieței din zona vale, va fi gata până la sfârșitul acestui an. După discuțiile purtate cu reprezentanții firmei care a câștigat proiectarea și execuția, au fost stabilite ultimele detalii.

O ședință de lucru pe ceea ce privește proiectul final a avut loc ieri la sediul Primăriei. Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului, susține că au fost analizate toate informațiile ce țin de modul cum va arăta proiectul final. Cel mai probabil, la începutul anului viitor se va da ordinul de începere a lucrărilor la acest obiectiv.

Lucrările de investiții au fost blocate de o serie de greșeli din faza elaborării studiului de fezabilitate.

Reprezentanții asocierii care trebuie să realizeze proiectul tehnic și investiția totală, au susținut în repetate întâlniri că la piața din vale sunt lucruri greșite în documentația elaborată prin studiul de fezabilitate. Acest aspect ar fi fost semnalat administrației locale trecute, dar nu au fost luați în seamă, lucru reamintit și astăzi.

  

Proiectul tehnic în forma finală va fi adus la cunoștință membrilor Consiliului Local. Există și posibilitatea ca, costurile de execuție a lucrărilor să crească.

Advertisements

Related posts

Daune de peste 25.000 de lei pentru o ieșeancă mușcată de câini!

Redacția

Pantazi a încheiat contracte de extindere a rețelelor de gaz, fără o înțelegere cu Delgaz Grid

Răzvan Grecu

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...