NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Uite ce a prezis Baba Vanga pentru acest an!

Prezicătoarea oarbă din Bulgaria, supranumită “Baba Vanga”, a vorbit și despre România.

  

 

Una dintre cele mai importante profeții ale acesteia despre România este cea care se va produce în 2021. După cum a spus aceasta, atunci, un nou Mesia se va naște din poporul român și bazele unei noi religii vor fi puse în țara noastră.

Până atunci, Europa se va confrunta cu un val impresionant de invadatori musulmani. Evenimentul se va produce în acest an și, la sfârșitul anului, se vor înregistra mai multe momente de cumpănă pentru bătrânul continent.

De asemenea, Vanga a prezis că numeroase atacuri chimice se vor abate peste anumite țări din Europa. Ele vor fi lansate de musulmani având ca obiectiv acapararea întregului continent. De asemenea, 2016 este anul în care numeroși oameni vor muri în urma acestor atacuri chimice.

Advertisements

Vanga a încercat să proorocească despre nou născuții sau copii nenăscuți. Ea a spus că vedea și vorbea cu oameni care au murit cu sute de ani în urmă, conform efemeride.ro.

Advertisements


Citește articolul integral pe Oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pierdut certificat constatator terți

Redacția

Credinţe populare: Cum arăta Moş Crăciun în urmă cu 100 de ani

Redacția

Femeile curajoase din cel de Al II-lea Război Mondial despre care nu ţi-a spus nimeni la ora de istorie. Una dintre ele a fost cel mai PERICULOS spion

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site