RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Ucis în casă de omul străzii pe care îl adusese să se încălzească. Cine a anunțat crima!

Tribunalul Iaşi a găsit vinovat de omor un individ care acum aproape un an, a ucis un ieşean de 60 de ani. Adam Lepădatu, de 45 de ani, a fost condamnat la 16 ani de închisoare cu executare. El poate ataca cu apel sentinţa judecătorului. Potrivit aceleiaşi decizii, bărbatul – care locuia pe străzi înainte de crimă – ar trebui să achite daune morale de câte 100.000 de lei către trei dintre urmaşii celui pe care l-a ucis, precum şi câte 4.000 de lei cu titlu de daune materiale.

Crima comisă de Lepădatu a avut loc chiar în casa victimei. În toamna anului trecut, individul locuia pe străzi şi, alături de un alt cerşetor, a fost luat, din milă, de victimă, pentru a locui în apartamentul său. Victima locuia singură şi voia, astfel, să îi ajute de cei doi bărbaţi fără adăpost să se apere de frig.

„În noaptea de 29 spre 30 noiembrie, victima se afla în locuinţa sa, împreună cu inculpatul şi o a treia persoană, un martor. Victima îi primise în casă pe cei doi, spre a-i adăposti, fiind vorba despre persoane fără locuinţă. În noaptea respectivă, pe fondul consumului de alcool, victima a intrat într-o altercaţie cu inculpatul“, au precizat procurorii.

Lepădatu a lovit victima cu pumnii şi picioarele şi, din cauza leziunilor suferite la cap, aceasta a decedat. Tot el a sunat în cele din urmă la 112 şi a cerut ajutor însă medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut salva victima.

  

ziaruldeiasi.ro

Related posts

Iași: Activităţi de educaţie anticorupţie, cu liceeni în cadrul proiectului educațional – informațional „Info.Biblioteca: Viață – Anticorupție – Libertate” (VAL)

Redacția

PS Gherghel îndeamnă credincioşii să îl sprijine pe noul episcop de Iaşi

Redacția

Spitalul COVID de la Lețcani, închis brusc, înaintea gerului. Bolnavii, mutați în Iași

Redacția
Încarcă...