NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

UAIC trece la cursuri online

Senatul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi a decis, ca activitatea didactica de la toate facultatile sa se mute in mediul online. Asta dupa ce au fost depistate mai multe cazuri de infectie cu Covid in randul personalului administrativ si al studentilor.

Aceasta decizie se va aplica pentru seminarii si laboratoare, in contextul in care cursurile s-au desfasurat la toate facultatile, de la inceput, online, mai putin la cele de Teologie Ortodoxa si Romano-Catolica. In momentul de fata, doar activitatile de tutorat, de coordonare licenta, master si la doctorat se mai desfasoara fata in fata.

Rectorul Tudorel Toader, a explicat ca 30 la suta dintre activitatile practice trebuie srealizate fata in fata pentru ca diplomele studentilor sa fie recunoscute. Din septembrie si pana in prezent exista 8 persoane confirmate.

Astazi sunt 2 cazuri active si un numar de 30 de contacti directi ai acestora, care se afla carantinati sau izolati la domiciliu. Cel mai afectat sector de COVID-19 al universitatii este cel administrativ.

  

telem

Advertisements

Related posts

Profesori de la Școala Cozmești, instruiți în Grecia, printr-un proiect Erasmus +

Ema Roman

Profesori croaţi la Liceul Special „Moldova” din Târgu Frumos. Află despre ce este vorba!

Ema Roman

O singură medie de 10 la BAC în Pașcani: o elevă de la Colegiul Tehnic CF „Unirea”!

Răzvan Grecu
Încarcă...