NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Turcan: Împreună cu Casa Naţională de Pensii voi anunţa mâine calendarul plăţii pensiilor pe anul 2021

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a scris pe Facebook că, împreună cu reprezentanţii Casei Naţionale de Pensii, va anunţa în cursul zilei de miercuri calendarul plăţii pensiilor pe anul 2021.

„Discuţia pe care am avut-o astăzi la Casa Naţională de Pensii Publice mi-a oferit garanţia că anul viitor vom porni intens demersurile pentru îmbunătăţirea legislaţiei, că vom eficientiza activitatea acestei instituţii şi că serviciile oferite beneficiarilor vor fi mai prompte şi de calitate. Astfel, împreună cu Casa Naţională de Pensii, voi anunţa în cursul zilei de mâine calendarul plăţii pensiilor pe anul 2021, astfel încât toţi pensionarii să ştie clar în ce zi a lunii urmează să îşi primească banii”, a notat Raluca Turcan, pe propria pagină de Facebook.

Potrivit acesteia, reprezentanţii Casei Naţionale de Pensii se vor implica şi în comisia interinstituţională pe care a iniţiat-o în prima sa zi de lucru la minister şi care va pregăti Legea pensiilor, astfel încât „să eliminăm inechităţile din sistem”.

„Am transmis, atât conducerii, cât şi angajaţilor, îndemnul meu de a fi riguroşi, corecţi şi implicaţi în munca lor, pentru că milioanele de pensionari din România au nevoie de instituţii care să le fie aproape şi să le vină cu adevărat în ajutor”, a subliniat ea.

  

economica.net

Advertisements

Related posts

Listă de dosare nemodificată pentru componența Consiliilor de Administrație. Nici un dosar depus în perioada suplimentară

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe parcursul acestei nopți, în Pașcani și suburbii

Redacția

Judetul Iasi risca sa piarda zeci de milioane de lei

Redacția
Încarcă...