RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trotuar refăcut după articolele din presă și comentariile de pe rețelele de socializare! (FOTO)

Minunea s-a produs! Angajații Serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Pașcani au început de astăzi să asfalteze trotuarul de pe strada Dragoș Vodă, cel care asigură deplasarea elevilor către Școala ”Ion Creangă”.

La mai bine de 16 ore de la apariția articolului ”Cu flori în mână la revenirea la școală, pe marginea drumului tranzitat de camioane, din lipsa unui trotuar!”, pe site-ul www.Newspascani.com și comentariile negative ale cetățenilor, Ștefan Popa, șeful acestui serviciu, coordonat de viceprimarul Cristian Rățoi, a găsit soluția.

A fost trimis unul din utilajele Primăriei către stația de asfalt a societății EkySam SRL, pentru a aduce mixtura contractată din banii pășcănenilor. Angajații Primăriei au trecut ulterior la acțiunea de asfaltare.

Reamintim faptul că ieri, elevii Școlii ”Iordache Cantacuzino” și părinții lor au circulat pe stradă, expuși la pericole, doar pentru a ajunge la deschiderea de an școlar.

  

Reprezentanții Primăriei nu au reușit ca în vacanța de vară să refacă trotuarul și să dispună realizarea trecerilor de pietoni.   

Related posts

Adevăratul motiv al schismei dintre Pantazi și Zuzan: Secretarul acuzat că are o relație nepotrivită!

Răzvan Grecu

Bătaie de joc! Documente adresate consilierilor, înregistrate în zi nelucrătoare

Marius Parteni

Undă verde pentru mai multe investiţii judeţene

Redacția
Încarcă...