NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Trofeul Miraje pentru Liceul Special Moldova din Târgu Frumos

Arta nu are limite pentru elevii nevăzători de la Liceul Special Moldova din Târgu Frumos. Aceștia s-au întors acasă de la Festivalul Cultural Miraje cu trofeul. 

 

Cea de a X – a ediție a Festivalului Cultural Miraje cuprins în CAERI al Ministerului Educației Naționale și desfășurat în perioada 16 – 18 mai 2017 la Cluj – Napoca a adus în palmaresul artistic al Liceului Special MOLDOVA din Târgu Frumos trei premii extraordinare: Premiul II pentru grupul instrumental Bravissimo, Premiul I pentru interpretare instrumentală – Livia Fronan și Trofeul Festivalului Miraje obținut de trupa de teatru Caleidoscop cu dramatizarea poveștii Sarea în Bucate de Petre Ispirescu.

Festivalul s-a desfășurat pe trei secțiuni: muzică, dans, teatru , iar tema a fost Arta nu are limite! Elevii câștigători au vârste cuprinse intre 11 si 13 ani, fiind elevi în clasele a V-a și a VI –a la Liceul Special MOLDOVA pentru elevi nevăzători. Festivalul a cuprins și ateliere de mișcare/ dans, atelier de storytelling, modelaj in lut,atelier de muzică, labirint senzorial, biblioteca vie.

 

 

Advertisements

Related posts

Ultimele înscrieri la Clubul Copiilor. O nouă ofertă educațională din acest an

Oana Cordoneanu

Acţiune de ecologizare şi plantări de puieţi de plop, la Ruginoasa

Ema Roman

Premii frumoase pentru elevii Colegiului Tehnic C.F. “Unirea” în cadrul olimpiadelor și concursurilor școlare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site