RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Trofeul Festivalului Național Miraje a fost câștigat pentru a doua oară de trupa de dans ”Iris”

Trupa de dans modern ”Iris” formată din elevi de la Școala Gimnazială Pașcani și Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani au câștigat pentru a doua oară consecutiv Trofeul Festivalului Național ”Miraje” Cluj,  ediția a VIII-a. Peste 200 de tineri cu și fără dizabilități de la școlile speciale și școli de masă din 8 orașe din țară: Arad, Buzău, Cluj-Napoca, Pașcani, Sibiu, Simeria, Târgu Frumos și Zalău au urcat pe scena Mirajelor pentru a cânta, dansa și juca teatru.

În zilele de 19 și 21 mai la Casa de Cultură a Studenților din Cluj participanții și-au etalat talentul și au deschis mințile spre o nouă viziune asupra persoanelor cu dizabilități. Festivalul Cultural Miraje ediția a VIII-a a fost organizat de Fundația pentru Implicarea Tinerilor (FIT), Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca și Clubul Lions Genesis Cluj-Napoca.

Picăturile de ploaie din orașul nostru au făcut senzație pe scena Festivalului impresionând pentru a doua oară juriul, după ce anul trecut trupa de pirați a pus trofeul în lada comorii. Piesa interpretată se numește „Dansul ploii” și îmbină tehnici diferite într-o coregrafie unică. Acest minunat dans poate fi vizionat pe pagina: https://www.youtube.com/watch?v=D2qwBD96nko.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Luni începe sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Câți elevi din Pașcani s-au înscris?

Irina Gherasim

Școala Gimnazială Gâștești a lansat revista „Ecouri din condei”

Redacția

Festivalul “Atelierele Lui Dragobete” a elevilor de la Liceul “Moldova” și organizației Asirys la Târgu Frumos

Teona Gherasim
Încarcă...