NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Trei zile de difuzare online a spectacolului „Cânt şi joc moldovenesc”

Cu ocazia zilei Internaţionale a Dansului sărbătorită în fiecare an la data de 29 aprilie, Casa Municipală de Cultură „Mihail Sadoveanu” – Paşcani vă propune ca timp de 3 zile consecutiv să vizionaţi câte o parte din spectacolul aniversar „Cânt şi joc moldovenesc”, susţinut de Ansamblul de dansuri populare româneşti „Rapsozii Siretului” împreună cu invitaţii săi.
Spectacolul poate fi vizionat începând cu orele 18:00, în zilele de 29,30 aprilie şi 1 mai pe pagina de facebook a Casei de Cultură.  

Cu ocazia zilei Internaţionale a Dansului sărbătorită în fiecare an la data de 29 aprilie, Casa Municipală de Cultură "Mihail Sadoveanu" – Paşcani vă propune ca timp de 3 zile consecutiv să vizionaţi câte o parte din spectacolul aniversar "Cânt şi joc moldovenesc", susţinut de Ansamblul de dansuri populare româneşti "Rapsozii Siretului" împreună cu invitaţii săi.Spectacolul poate fi vizionat începând cu orele 18:00, în zilele de 29,30 aprilie şi 1 mai pe pagina de facebook a noastră.

Publicată de Casa De Cultura Pascani pe Marţi, 28 aprilie 2020

  
Advertisements

Related posts

Tabăra „Căutătorii de lumină“

Redacția

Filmul „Câinele Japonez” va rula la Casa de Cultură din Pașcani. Vezi ce evenimente vor mai avea loc în perioada următoare

Oana Cordoneanu

Concurs ,,Scrisoare de Dragoste a Lui Dumnezeu către oameni ” organizat de ATOR Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...