RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Trei zile de difuzare online a spectacolului “Cânt şi joc moldovenesc”

Cu ocazia zilei Internaţionale a Dansului sărbătorită în fiecare an la data de 29 aprilie, Casa Municipală de Cultură “Mihail Sadoveanu” – Paşcani vă propune ca timp de 3 zile consecutiv să vizionaţi câte o parte din spectacolul aniversar “Cânt şi joc moldovenesc”, susţinut de Ansamblul de dansuri populare româneşti “Rapsozii Siretului” împreună cu invitaţii săi.
Spectacolul poate fi vizionat începând cu orele 18:00, în zilele de 29,30 aprilie şi 1 mai pe pagina de facebook a Casei de Cultură.  

Cu ocazia zilei Internaţionale a Dansului sărbătorită în fiecare an la data de 29 aprilie, Casa Municipală de Cultură "Mihail Sadoveanu" – Paşcani vă propune ca timp de 3 zile consecutiv să vizionaţi câte o parte din spectacolul aniversar "Cânt şi joc moldovenesc", susţinut de Ansamblul de dansuri populare româneşti "Rapsozii Siretului" împreună cu invitaţii săi.Spectacolul poate fi vizionat începând cu orele 18:00, în zilele de 29,30 aprilie şi 1 mai pe pagina de facebook a noastră.

Publicată de Casa De Cultura Pascani pe Marţi, 28 aprilie 2020

Related posts

Sfântul Vasile, păzitorul de duhuri rele, sărbătorit în prima zi a anului

Redacția

Sărbătoare mare pe 25 martie. Ce nu ai voie să faci de Buna Vestire

Redacția

Sfântul Gheorghe, patron al multor ţări şi oraşe, unul dintre cei mai îndrăgiţi de creştini. Câţi români îşi serbează numele pe 23 aprilie

Redacția
Încarcă...