RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Trei victime din accidentul rutier de la Blăgești! Polițiștii erau în misiune și au intrat pe contrasens

În urma evenimentului rutier de pe varianta Blăgești, de aseară, au fost rănite trei persoane, dintre care cei doi agenți de Poliție și o persoană din cealaltă mașină. Inspectoratul Județean de Poliție Iași a transmis un comunicat prin intermediul purtătorului de cuvânt al instituției. Informarea a fost transmisă aseară, în jurul orelor 20.00.

 

Acesta a precizat că în mașina de Poliție se aflau un bărbat și o femeie în vârstă de 44 de ani, respectiv 26 de ani.  Cei doi se aflau în misiune pentru căutarea unei minore dispărute, s-au angajat în efectuarea unei depăşiri, într-o zonă unde depăşirea era interzisă, lovind frontal un alt autoturism.

  

“INFORMARE Astăzi, 3 aprilie a.c., în judeţul Iaşi, pe DN28A Târgu Frumos – Paşcani, în zona localităţii Blăgeşti, a avut loc un accident rutier, în care a fost implicată o autospecială de poliţie.

Doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, aflaţi în misiune, pentru căutarea unei minore dispărute, în vârstă de 3 ani, s-au angajat în efectuarea unei depăşiri, într-o zonă unde depăşirea era interzisă, lovind frontal un alt autoturism. Din accident au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital, printre care şi cei doi agenţi de poliție”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Iași. 

Victima în vârstă de 26 de ani a fost internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar ceilalți doi bărbați se află internați la Spitalul Sfântul Spiridon pentru intervenții chirurgicale.

“Cele trei persoane rănite vor fi transferate la unități spitalicești din Iași. Colega noastră, în vârstă de 26 de ani, la Spitalul de neurochirurgie, iar colegul nostru, în vârstă de 44 de ani, precum și cea de-a treia persoană rănită, la Spitalul Sf. Spiridon, pentru a fi supuși intervențiilor chirurgicale necesare. Pe plan local, s-au luat toate măsurile pentru a benificia de toate îngrijirile necesare. De asemenea, în caz de nevoie, cei doi polițiști vor fi transferați, cu un elicopter din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la București”, mai arată purtătorul de cuvânt al IPJ Iași. 

În urma impactului, câinele polițist s-a ales cu un picior rupt. A fost consultat de un veterinar și acum se află în afara oricărui pericol.

“Facem precizarea că a fost găsit și câinele de serviciu, care se afla în autospecială. Acesta are un picior rupt și a fost dus la medicul veterinar, fiind în afara oricărui pericol. Menționăm că, autospeciala de poliție avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice. Conducătorii auto nu au putut fi testaţi alcoolscop. Totodată, menționăm că minora dispărută a fost găsită. Aceasta este în afara oricărui pericol, nefiind victima vreunei infracțiuni. Cercetările continuă pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului în cauză. Suntem alături, atât de colegii noștri, cât și de cealaltă persoană rănită. Sperăm ca aceștia să fie bine în curând”, se mai arată în comunicatul de presă. 

Related posts

Tânăr din Moțca băgat după gratii pentru trafic de minori

Redacția

Poliţia a anunţat în ce condiţii poţi să mergi să faci cumpărăturile pentru masa de Paște

Redacția

Beat la volan! S-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să-i fie stabilită alcoolemia

Ema Roman
Încarcă...