NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Trei persoane, reţinute pentru trafic şi instigare la trafic de droguri

Trei persoane din judeţul Galaţi au fost reţinute după ce au fost prinse în flagrant cu un colet care conţinea droguri primite din Spania, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Potrivit sursei citate, procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galaţi au stabilit că, joi, inculpaţii au fost implicaţi în activităţi de preluare, deţinere şi transport al unor cantităţi de droguri de risc şi de mare risc expediate prin colet din Spania, pachetul fiind ridicat din municipiul Galaţi.

Drogurile urmau să fie comercializate pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila.

În acest context, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat, joi, o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor după ce au preluat, au deţinut şi au transportat, fără drept, un colet provenind din Spania ce conţinea cantitatea de aproximativ 900 de grame de cannabis, 670 de grame de haşiş şi aproximativ 20 de grame de cocaină.

  

Trei persoane au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la trafic de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc, acestea urmând a fi prezentate Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

RADIO IASI

Advertisements

Related posts

Asistentă la un spital Covid-19: „Pacienții ne recunosc după voce!“

Redacția

Nu scăpăm de ploi până pe 20 iunie dimineața. Județul Iași va fi sub Cod Galben

Redacția

Panică la Delphi: Salariații acuză angajatorul american că îi expune la infecția cu Coronavirus. Peste 2.500 de oameni sunt în pericol

Redacția
Încarcă...