RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trei noi loturi de teren acordate gratuit pentru tinerii din Pașcani

Primăria municipiului Pașcani a acordat o nouă serie de terenuri pentru tinerii care au depus solicitări în baza legii 15/2003.

Membrii comisiei de atribuire au mers pe teren pentru a se întâlni cu beneficiarii și a fi semnate o parte din acte urmând ca aceștia să vină la sediul administrației locale pentru finalizarea documentației. Miercuri, 20 iunie, aceștia au vizitat cele trei locații, două pe strada Morilor din cartierul Vatra, și una pe Dealul Spirii, din Lunca Pașcani.

  

 

Din comisie fac parte viceprimarul Gabriela Nedelcu –președinte, consilierii locali Ioan Danu și Ciprian Pintilie, dar și Bogdan Lungu și Gheorghe Chiperi Coteț de la Compartimentul Patrimoniu și Contracte din cadrul Primăriei Pașcani.  Beneficiarii au termen ca într-un an să obțină toate avizele și autorizațiile și chiar să demareze lucrările de construcție a locuinței. 

  Mai sunt 27 de loturi de pământ disponibile, 14 pe strada Morilor și 13 în suburbia Gâștești. Doritorii se pot adresa administrației locale prin depunerea dosarului cu actele necesare și cerere. Aceștia trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. O altă condiție este cea că nu trebuie să nu aibă sau să nu fi avut în proprietate un alt teren sau o locuinţă.

 Din comisie fac parte viceprimarul Gabriela Nedelcu –președinte, consilierii locali Ioan Danu și Ciprian Pintilie, dar și Bogdan Lungu și Gheorghe Chiperi Coteț de la Compartimentul Patrimoniu și Contracte din cadrul Primăriei Pașcani.

 În luna mai au mai fost distribuite de administrația locală, încă două loturi de teren, fiecare având 300 mp, pe strada Morilor și Dealul Spirii.

         

 

 

 

 

Related posts

Comisia de Organizare a Cirulației Rutiere are de luat măsuri pentru fluidizarea traficului

Răzvan Grecu

Administrația locală nu simte canicula de afară. Punctele de prim ajutor nu au fost înființate

Oana Cordoneanu

Barometru INSCOP: Românii au mai multă încredere în Presă decât în Poliţie

Redacția
Încarcă...